INITIATIEF NEMERS

We denken vanuit ervaring en ideologie, een goede vorm van kleinschalig wonen met vrije-tijdsbesteding te kunnen bieden aan kinderen met een lichamelijk & verstandelijke beperking. We willen er zijn voor mensen die niet op ‘eigen benen’ kunnen staan. 

Wendy heeft in de kas gewerkt tussen de freesia`s en amarillisen. Nadien heeft ze de opleiding tot winkelbediende gevolgd en ervaring op gedaan op diverse terreinen. In haar vrije tijd is zij actief geweest bij de scouting. Aandacht voor de persoon en laten zien dat ieder persoon ergens goed in is en zich gewaardeerd kan voelen, is haar drive. Geen vraag is haar te gek.

Han, heeft zijn hele leven als tuinman gewerkt. Eerst als werknemer in de Hovenierswereld, en de afgelopen 15 jaren als zelfstandige ondernemer. Zijn hobby is zijn werk geworden. Daarnaast is Han een liefhebber van wielrennen, schaatsen en olympische-sport, tuiniert daar waar mogelijk. Hij houdt van klussen, gezelligheid, en staat graag klaar voor een ander. Ze ervaren dat samenleven en werken met mensen met een beperking hen heel veel liefde, humor, gezelligheid, wijsheid en geluk geeft.

Kijken wat beperkte mensen wel kunnen, is het motto.

pluk de dag,,,,,wij tikken dat eitje

 
 • Hallo, mijn naam is Rick.....

  Hallo allemaal, mijn naam is Rick, ik gebruik een rolstoel met E-motion wielen omdat mijn spieren te zwak zijn, ik kan kleine stukje`s lopen, maar na een zware ochtend, gebruik ik de rolstoel, ik zat op het VSO klas bbl 3, en ga naar het stedelijk college voor een dag Economie, ook zit ik op de scouting, Pres. Roosevelt groep, een scouting voor lichamelijk beperkte kinderen.
  Ook zit ik bij de Handboog club in Mierlo, daar is het altijd gezellig, verder hou ik van computeren, tv kijken, en ga ik graag op pad met mijn familie.....

 • Hallo, mijn naam is Stijn.....

  Heee, ik ben Stijn ik heb een lichamelijke en verstandelijke beperking en zit in de rolstoel. Ik ben altijd vrolijk, en superfan van de Rimbo-band.
  Ook ben ik lid van de BSO op het Rijtven, ik hou van spelen op de tablet, en van trommelen, en ga graag op vakantie naar De Bio Beer, deelnemen aan de wandelvierdaagse en de Kennedy mars is ontzettend leuk. Ik zit op de tythyl-school te Son, waar ik prins Stijn dun urste ben geweest, we hebben onlangs kermis gehad, en het was er super gezellig, we staan ook in het droomboek voor de koning.

 • Hallo, mijn naam is Tim.....

  Hoi Hoi, mijn naam is Tim, ik heb autisme, en gebruik ook een rolstoel na een zware ochtend, mijn spieren doen niet wat ik wil, ik zit op de Emilius school in Son.
  Verder ben ik lid van BSO Rijtven, en houd van de buitenlucht, graag ga ik er op uit om door De Peel te wandelen, de boerderij te bezoeken op het Rijtven, ook ben ik fan van de Rimboband, en maak ik graag muziek op de trommels, ik heb veel structuur nodig.