DOELSTELLING.....

De doelstelling van Wooninitiatief Stichting "De Vlinderhof"  staat voor het instandhouden van de stichting, en stelt zich tot doel financiële bijdragen te leveren aan deze stichting, primair, voor de aanbouw van slaapvertrekken, wat heden is opgeleverd.

Nu gaan we voor leuke dingen, geldelijke middelen vergaren,  zoals het vieren van Carnaval, deelname aan de carnavals optochten, het vieren van pasen, pinksteren, voorjaarsvakantie, grote vakantie, herfstvakantie, kerst en oud & nieuw.

De financiële bijdragen zijn bedoeld daar waar regelgeving ontbreekt. Bestuurders zijn onbezoldigd.

Tevens hebben we ook gekeken naar de dagelijkse routine zoals het naar school gaan, boodschappen doen, koken, verrichten van licht huishoudelijke taken, het onderhouden van de moestuin, het verzorgen van kleinvee, het beoefenen van sport en re-creatieve activiteiten, en het ontvangen van vrienden en vriendinnen, vaak ook rolstoelgebonden.